Bakbenodigdheden voor lekker gebak

Het succes van mals en smeuïg gebak schuilt in de voorbereiding. En die voorbereiding begint bij ‘t Magazijntje in Ham. In onze winkel vind je alle mogelijke bakbenodigdheden.

Bakmateriaal

Naast basisingrediënten voor een beslag of deeg, zoals meel, bloem, suiker en zaadjes, kan je kiezen uit een ruim assortiment degelijk basismateriaal om alle soorten gebak vlot te kunnen bereiden. Of wat dacht je van leuke en speciale vormen voor muffins, cupcakes en koekjes en handige spuitzakken?

Bakinspiratie

Voor je met spatel en deegrol aan de slag gaat, kan je heerlijk bij ons komen winkelen. Tussen de rekken van ‘t Magazijntje doe je ongetwijfeld ook de nodige inspiratie op om de lekkerste en mooiste taarten en gebak tevoorschijn te toveren. Wij verkopen ook een ruim assortiment van eetbare en niet-eetbare versieringen voor alle gelegenheden en in verschillende thema’s.
Is taart niet echt je ding, maar hou je van de geur van zelfgebakken brood? Ook dan zit je goed bij ons, met meer dan dertig verschillende soorten bloem, zoals maya, spelt, volkoren, wit en waldkorn.
Contacteer ons gerust met al je vragen, of spring gewoon eens binnen voor alle bakbenodigdheden in regio T.

 

 

Back to Top